Maak je afspraak

Badkamer kopen in de Achterhoek

Op zoek naar een nieuwe badkamer?


Ben je aan het zoeken naar een nieuwe badkamer in de Achterhoek? Bij Tolkamp ben je aan het juiste adres! In onze compleet vernieuwde badkamershowroom krijg je volop inspiratie voor jouw ideale badkamer. Kom langs en verken de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ontwerp, technologie, kleurenpaletten en materialen.

In onze showroom in de Achterhoek vind je 12 verschillende opstellingen om je te laten inspireren. Van eenvoudige en praktische badkamers tot complete slimme ontwerpen. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide selectie wand- en vloertegels om jouw nieuwe badkamer helemaal af te maken. Kortom: als je een nieuwe badkamer wilt kopen in de Achterhoek, dan staat Tolkamp in de Achterhoek voor je klaar!

Badkamer Achterhoek Tolkamp Design
Badkamer Achterhoek Tolkamp Design

Badkamerspecialist uit de Achterhoek

Tolkamp Design, de expert in badkamers in de Achterhoek en omgeving, biedt niet alleen complete badkamers aan, maar ook een uitgebreid assortiment aan individuele badkameronderdelen. Van badkamerkasten tot meubels, van kranen tot wand- en vloertegels, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor jouw droom badkamer. Bezoek onze showroom in de Achterhoek om ons complete aanbod te bekijken.

Onze ervaren badkameradviseurs staan voor je klaar om een realistisch 3D-ontwerp te maken en je alle mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer te laten zien. Bij Tolkamp Design streven we ernaar om aan al jouw badkamerbehoeften te voldoen. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat je inspireren in onze badkamer showroom in de Achterhoek.

Reviews van tevreden klanten

Gratis adviesafspraak maken

Bij Tolkamp Design zijn onze badkameradviseurs, Ellen, Erik en Hans, enthousiast om je alle mogelijkheden en de laatste trends voor jouw perfecte badkamer te laten zien. Plan vandaag nog een gratis adviesafspraak en ontdek de vele opties voor jouw ultieme badkamer in onze showroom in de Achterhoek!

Badkamer Achterhoek Tolkamp Design