Maak je afspraak

Badkamer kopen in Doetinchem

Op zoek naar een nieuwe badkamer?


Op zoek naar een badkamer in Doetinchem? Tolkamp staat voor je klaar! In onze geheel vernieuwde badkamershowroom kun je je helemaal laten inspireren voor jouw droombadkamer. Ontdek de nieuwste trends in design, techniek, kleuren en materialen.

In onze showroom in de regio Doetinchem staan maar liefst 12 verschillende opstellingen voor je klaar, van complete slimme badkamers tot eenvoudige en praktische ontwerpen. Bovendien hebben wij ook een uitgebreide selectie wand- en vloertegels om jouw nieuwe badkamer compleet te maken. Kortom: als je een nieuwe badkamer wilt kopen in de regio Doetinchem, dan ben je bij Tolkamp uit de regio Doetinchem aan het juiste adres!

Badkamer Doetinchem Tolkamp Design
Badkamer Doetinchem Tolkamp Design

Badkamerspecialist uit regio Doetinchem

Tolkamp Design, dé specialist in badkamers in Doetinchem en omgeving, biedt niet alleen complete badkamers aan, maar ook een uitgebreid assortiment aan losse badkameronderdelen. Van badkamerkasten tot meubels, van kranen tot wand- en vloertegels, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor jouw ideale badkamer. Breng een bezoek aan onze showroom in regio Doetinchem om ons volledige aanbod te bekijken.

Onze deskundige badkameradviseurs staan voor je klaar om een fotorealistisch 3D-ontwerp te maken en je alle mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer te laten zien. Bij Tolkamp Design streven we ernaar om al jouw badkamerwensen te vervullen. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis adviesgesprek en laat je inspireren in onze badkamer showroom in regio Doetinchem.

Reviews van tevreden klanten

Gratis adviesafspraak maken

Bij Tolkamp Design zijn onze badkameradviseurs, Ellen, Erik en Hans, enthousiast om je alle mogelijkheden en de laatste trends voor jouw perfecte badkamer te laten zien. Plan vandaag nog een gratis adviesafspraak en ontdek de vele opties voor jouw ultieme badkamer!

Badkamer Doetinchem Tolkamp Design