Maak je afspraak

Badkamer kopen in Groenlo

Op zoek naar een nieuwe badkamer?


Op zoek naar een nieuwe badkamer in Groenlo? Bij Tolkamp vind je alles wat je nodig hebt! In onze volledig vernieuwde badkamershowroom ontdek je eindeloze inspiratie voor jouw droom badkamer. Laat je verrassen door de laatste trends op het gebied van ontwerp, technologie, kleuren en materialen.

In onze showroom nabij Groenlo presenteren we unieke badkameropstellingen om je te inspireren. Van praktische en eenvoudige ontwerpen tot slimme en complete badkamers. Bovendien bieden we een uitgebreide selectie wand- en vloertegels om jouw nieuwe badkamer compleet te maken. Bij Tolkamp nabij Groenlo staan we klaar om jouw badkamerdromen waar te maken!

Badkamer Groenlo Tolkamp Design
Badkamer Groenlo Tolkamp Design

Badkamerspecialist uit regio Groenlo


Tolkamp Design, dé specialist in badkamers in Groenlo en omstreken, biedt niet alleen complete badkamers aan, maar ook een uitgebreid assortiment aan losse badkameronderdelen. Van badkamerkasten tot meubels, van wand- en vloertegels tot kranen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor jouw ideale badkamer. Kom langs in onze showroom nabij Groenlo. Bekijk zelf de unieke designs.

Onze ervaren badkameradviseurs staan voor je klaar om een realistisch 3D-ontwerp te maken en je alle mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer te tonen. Bij Tolkamp Design streven we ernaar om aan al jouw badkamerbehoeften te voldoen. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat je inspireren in onze badkamershowroom in Groenlo.

Reviews van tevreden klanten

Gratis adviesafspraak maken

Bij Tolkamp Design zijn onze badkameradviseurs, Ellen, Erik en Hans, enthousiast om je alle mogelijkheden en de laatste trends voor jouw perfecte badkamer te laten zien. Plan vandaag nog een gratis adviesafspraak en ontdek de vele opties voor jouw ultieme badkamer in onze showroom nabij Groenlo!

Badkamer Groenlo Tolkamp Design