Maak je afspraak

Badkamer kopen in Winterswijk

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Wil jij een badkamer kopen in de omgeving van Winterswijk? Dan ben je bij Tolkamp aan het juiste adres. In onze totaal vernieuwde badkamershowroom kun je volop inspiratie op doen voor al je badkamerwensen. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van design, materialen, kleuren en techniek.

In onze badkamershowroom in Winterswijk vind je 12 uiteenlopende opstellingen van complete smartbadkamers tot eenvoudige en functionele badkamers. Daarnaast is er ook een groot aanbod met wand- en vloertegels voor jouw nieuwe badkamer te bewonderen. Kortom: een nieuwe badkamer kopen doe je dus bij Tolkamp in Winterswijk!

Badkamer Winterswijk Tolkamp Design
Badkamer Winterswijk Tolkamp Design

Badkamerspecialist uit Winterswijk

Tolkamp Design is dé badkamerspecialist uit Winterswijk. Naast onze complete badkamers hebben wij ook een groot aanbod aan losse badkamer onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan badkamerkasten, badkamermeubels, kranen, wand- en vloertegels, sanitair en nog veel meer. Kom gerust langs in onze showroom in Winterswijk.

Onze badkameradviseurs maken graag een fotorealistisch 3D-ontwerp om je alle mogelijkheden voor jouw badkamer te laten zien. Bij Tolkamp ben je verzekerd van één adres voor al je badkamerwensen. Plan nu een gratis adviesgesprek voor je nieuwe badkamer in Winterswijk!

Reviews van tevreden klanten

Gratis adviesafspraak maken

Onze badkameradviseurs Ellen, Erik en Hans laten je graag alle mogelijkheden en badkamer trends zien voor jouw nieuwe badkamer. Maak daarom nu een gratis adviesafspraak en ontdek de mogelijkheden voor jouw ultieme badkamer!

Badkamer Winterswijk Tolkamp Design