Maak je afspraak

Badkamer kopen in Winterswijk

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Wil jij een badkamer kopen in de omgeving van Winterswijk? Dan ben je bij Tolkamp aan het juiste adres. In onze totaal vernieuwde badkamershowroom kun je volop inspiratie op doen voor al je badkamerwensen. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van design, materialen, kleuren en techniek.

In onze badkamershowroom in Winterswijk vind je 12 uiteenlopende opstellingen van complete smartbadkamers tot eenvoudige en functionele badkamers. Daarnaast is er ook een groot aanbod met wand- en vloertegels voor jouw nieuwe badkamer te bewonderen. Kortom: een nieuwe badkamer kopen doe je dus bij Tolkamp in Winterswijk!

Badkamer kopen winterswijk
Badkamer kopen winterswijk

Badkamerspecialist uit Winterswijk

Tolkamp Design is dé badkamerspecialist uit Winterswijk. Naast onze complete badkamers hebben wij ook een groot aanbod aan losse badkamer onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan badkamerkasten, badkamermeubels, kranen, wand- en vloertegels, sanitair en nog veel meer. Kom gerust langs in onze showroom in Winterswijk.

Onze badkameradviseurs maken graag een fotorealistisch 3D-ontwerp om je alle mogelijkheden voor jouw badkamer te laten zien. Bij Tolkamp ben je verzekerd van één adres voor al je badkamerwensen. Plan nu een gratis adviesgesprek voor je nieuwe badkamer in Winterswijk!

Reviews van tevreden klanten

Jeffrey & Lida

Wij waren ons aan het oriënteren en kwamen via een kennis bij Tolkamp terecht. Het gevoel was meteen goed. In de opvolgende afspraken werden we zeer vakkundig en prettig geholpen. Dit heeft geresulteerd in een prachtig ontwerp waarvan wij zelf nooit hadden gedacht dat het mogelijk was.

Henk & Rita

Onze ervaring is dat we uitgebreide uitleg en nieuwe inzichten kregen in de mogelijkheden. Waarbij er goed naar ons geluisterd werd naar wat onze wensen waren. Van verkoper tot monteur allemaal betrokken vakmensen. We zijn er meer dan tevreden over. Super mooi geworden.

Winny

Vanaf het eerste contact jaren geleden tot heden altijd goede voorlichting en uitstekende nazorg gehad. Service staat bij jullie hoog in het vaandel. Ben daarom ook meer dan tevreden over jullie werkzaamheden. Waar van ontwerp tot montage (service) de lijntjes kort zijn!

Gratis adviesafspraak maken

Onze badkameradviseurs Simone en Roel laten je graag alle mogelijkheden en badkamer trends zien voor jouw nieuwe badkamer. Maak daarom nu een gratis adviesafspraak en ontdek de mogelijkheden voor jouw ultieme badkamer!