Maak je afspraak

Een nieuwe naam- en website

Tolkamp is in de Achterhoek al meer dan 40 jaar een begrip als het om (maatwerk) keukens gaat. De creativiteit, persoonlijke adviezen, de 5 jaar volledige garantie en de eigen servicedienst geven uw keuken net dat beetje extra.

Door onze werkwijze kregen we echter steeds vaker vraag naar o.a. inloopkasten, bijkeukens en zelfs badkamers. Reden voor ons om de showroom vanaf 2021 uit te gaan breiden.

En dat is goed nieuws. Zodra de showroom gereed is kunt u bij Tolkamp terecht voor keukens, badkamers, tegels en interieur! Hoe mooi is dat. Alles in één hand met één aanspreekpunt. 

Op dit moment zijn we achter de schermen al volop in voorbereiding. Zodat we in de loop van 2021 kunnen starten met frisse inspiratie en een fraaie showroom.

Keuken- & badkamerdesign

Omdat ‘Tolkamp Keukens’ de lading dan niet meer dekt; hebben we gekozen voor een nieuwe naam. Tolkamp keukeninrichting wordt ‘Tolkamp keuken- & baddesign’
Onze website heeft daarom een nieuwe domeinnaam: www.tolkampdesign.nl. Ook het logo is gewijzigd. Misschien heeft u deze recent al voor bij zien komen. 

Ondanks deze prachtige aanvullingen en veranderingen blijft onze filosofie nog helemaal hetzelfde: ‘denk anders, kijk opnieuw en durf meer’.

Nieuwe website en een nieuw domein

Bezoek onze nieuwe website en kijk wat er allemaal in de voorbereiding is. 
Of bezoek onze showroom voor persoonlijke informatie. 

We zullen de komende tijd ook met regelmaat wat delen over de voortgang van onze nieuwe showroom.