Maak je afspraak

Even voorstellen, Ellen

Adviseren en begeleiden van klanten

Hallo, ik ben Ellen en sinds april ben ik als ‘kleurrijk persoon’ en moeder van 3 kinderen onderdeel van het badkamerteam bij Tolkamp. Al sinds mijn jeugd heb ik de wens gehad om in de zorg en/of bouwsector te werken. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik in beide velden ervaring heb opgedaan.

Ik heb gewerkt in de ouderenzorg en ondanks de liefde voor dit prachtige vak, besloot ik uiteindelijk om bouwkunde te studeren. Na het afronden van deze opleiding ben ik aan de slag gegaan als werk-klantbegeleider.

Mijn passie ligt bij het adviseren en begeleiden van onze klanten. Met mijn creatieve denkwijze ontwerp ik voor u een unieke badkamer waar uw wensen centraal staan. Kortom, maatwerk voor iedere klant.

Bent u opzoek naar een nieuwe badkamer? Ik denk graag met u mee!