Maak je afspraak

Even voorstellen, Erik

Begeleiden van projecten en leggen van contacten

Even voorstellen, mijn naam is Erik Jansen en sinds april van dit jaar maak ik deel uit van het badkamerteam van Tolkamp. Voorheen was ik actief als tegelzetter en uiteindelijk heb ik mijn eigen tegelzetbedrijf opgericht. Met gemiddeld vijf medewerkers in dienst heb ik dit werk vijftien jaar lang met veel plezier gedaan, tot mijn knieƫn begonnen te protesteren.

Uiteindelijk heb ik de beslissing genomen om de overstap te maken naar het begeleiden van projecten en het leggen van contacten. Uiteraard ben ik ook te vinden in de showroom, waar ik advies geef over badkamers en plavuizen vloeren.

Samen met dit fijne team zetten we ons in om onze klanten volledig te ontzorgen en hen een zorgvuldig gekozen product te leveren, vanaf het allereerste begin tot aan de laatste kit-voeg.

Ik kijk ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze showroom!