Maak je afspraak

Even voorstellen, Hans

Van Koninklijke Marine naar Tolkamp

Mijn naam is Hans Meijerman en ik ben sinds het begin van dit jaar werkzaam als adviseur/designer bij Tolkamp. Na een loopbaan van 34 jaar bij de Koninklijke Marine ben ik daar alweer 10 jaar gepensioneerd.

Ik heb daarna veel van de wereld mogen zien en vervolgens ben ik weer neergestreken in de Achterhoek. Hier heb ik diverse functies in het bedrijfsleven vervuld. Mijn ervaring strekt zich uit van het geven van rondleidingen en excursies op Agiport (over geothermie en duurzaam ondernemen in de glastuinbouw), tot het werken in productielogistiek bij Van Raam, en het afnemen van examens door het hele land (Incompany).

Ik ben nog steeds zeer enthousiast en haal veel energie uit het helpen en adviseren van klanten. Samen met mijn klanten streef ik ernaar om echt droombadkamers te creëren en te realiseren! Is uw badkamer of toilet toe aan vernieuwing?

Maak dan snel een afspraak en wie weet zit u binnenkort mij om tafel!