Maak je afspraak

Even voorstellen, Meike

Meike Hiddink doet haar eindexamenstage bij Tolkamp. We vroegen haar naar haar ervaringen:

Hey ik ben Meike, ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding tot interieuradviseur en ben momenteel bezig met mijn eindexamenstage bij Tolkamp. Inmiddels zit ik op de helft van mijn stage en mag ik zelf keukenadviesgesprekken voeren. 

Echt super leuk om te doen, klanten helpen, ontwerpen maken en het leukst vind ik zelf als je klanten blij kan maken met een ontwerp.

Tolkamp is niet alleen bezig met keukens. Ook zijn ze begonnen met het ontwerpen van badkamers. Voor mij stiekem het beste moment om stage te gaan lopen. Omdat ik mag helpen met de invulling van de badkamer showroom. Echt een geweldige opdracht

De laatste weken van mijn stage ga ik mij zeker nog vermaken bij Tolkamp met alle leuke opdrachten, collega’s en klanten.