Maak je afspraak

Even voorstellen, Merel

Onderdeel van ons badkamer team

In september 2021 ben ik bij Tolkamp begonnen met mijn 20 weken durende stageperiode voor mijn opleiding interieuradviseur. In mijn stageperiode heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van keukens.

De werkzaamheden en het team bevielen zo goed dat ik ook na mijn stage ben “blijven hangen”. Na het behalen van mijn diploma ben ik begonnen op de keukenafdeling. Inmiddels heb ik een switch gemaakt naar de badkamers en maak ik deel uit van het badkamerteam. 

Geen enkele badkamer is te klein voor creativiteit. Ik vind het leuk om voor elke ruimte weer nieuwe creatieve oplossingen te bedenken en elke badkamer uniek te maken. Maatwerk voor iedere klant, dat is waar ik energie van krijg. 

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Ik denk graag met je mee!