Maak je afspraak

Even voorstellen, Simone

Sinds maart dit jaar mag ik het badkamer team van Tolkamp versterken. Een creatieve denker en doener dat ben ik. Ontwerpen is mijn passie. Een ontwerp is pas geslaagd als het voldoet aan alle wensen van de klant. Daarbij vind ik het gebruik van kleuren, verschillende materialen en texturen elke keer weer een leuke uitdaging. De klant verrassen met de vele mogelijkheden die er zijn.

“Het voelt als een warm bad

Het Tolkamp team is een hechte club waarbinnen je vol op de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er is ruimte voor ieders inbreng. Daarnaast is bij Tolkamp elke badkamer uniek! Dit maakt dat je voor elke klant weer iets compleet nieuws mag maken. Geen standaard badkamers leveren maar maatwerk voor iedere klant. Dat houdt mijn werk afwisselend en uitdagend.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik denk graag met u mee. Maak nu een adviesafspraak.