Maak je afspraak

Atag keukenapparatuur bij Tolkamp

ATAG – alles draait om kookplezier

De hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG helpt u bij het bereiden van een heerlijke verse maaltijd, het culinair verzorgen van uw gasten, maar vooral bij uw kookplezier. Het verhaal van ATAG begon ooit in een Achterhoeks schuurtje en het bedrijf is uitgegroeid tot één van de meest aansprekende producenten van keukenapparatuur. Van een tweevlams komfoortje tot de Fusion Volcano wokbrander in de nieuwe collectie. ATAG is en blijft in ontwikkeling en aan het innoveren. Bij Tolkamp Keukens laten wij u graag kennismaken van de mogelijkheden van de ATAG collectie. Bezoek onze showroom in Winterswijk en laat u inspireren.

ATAG MATRIX-lijn

Bent u op zoek naar betaalbare apparatuur met een premium uitstraling? De ATAG MATRIX-lijn, verkrijgbaar in grafiet zwart en RVS, is te bewonderen in onze showroom. Kenmerkend is het frame; een strakke uitstraling. De handgrepen en ovenknoppen uit de MATRIX-lijn zijn gemaakt van massief metaal. De gaskookplaten zijn voorzien van gietijzeren pandragers en zijn geïnspireerd door fornuizen uit de professionele keuken.

ATAG MAGNA-lijn

Met de komst van de nieuwe MAGNA-lijn onderscheidt ATAG zich opnieuw op het gebied van design en innovatie. De MAGNA-lijn is een design-lijn met vele extra ‘s. Vier producten van de MAGNA-lijn vielen inmiddels in de prijzen. Bekijk een aantal voorbeelden op deze pagina of kom naar onze showroom om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Wij praten u graag bij.