Maak je afspraak

Liebherr BioFresh bij Tolkamp

Liebherr – liever een Liebherr

Als specialist in koelkasten is Liebherr natuurlijk een merk dat bij Tolkamp Keukens niet mag ontbreken. De zeer zuinige apparaten  maken het verschil met tal van praktische gebruiksmogelijkheden die u bijstaan in een gezonde, moderne levensstijl. Het koelvak is uw Liebherr koelkast zorgt voor hoogwaardige levensmiddelenopslag.

BioFresh: marktvers bij u thuis

Dankzij de gepatenteerde BioFresh-technologie blijven groenten, fruit, vlees, vis en zuivelproducten langer vers. Alsof u zo van de markt komt! Zo blijft een krop sla met gemak twee weken vers. Steeds meer mensen hechten waarde aan kwalitatief hoogwaardige levensmiddelen boordevol vitaminen en mineralen. Met de BioFresh-technologie  kunt u uw levensmiddelen bewaren in gespecialiseerde koelvakken. De speciale samenstelling van temperatuur en luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de smaak en voedingsstoffen van de levensmiddelen veel langer behouden blijven. Ook hebben de BioFresh-koelkasten een zeer ruim interieur met uiterst praktische bewaarmogelijkheden. Nog een positief gevolg: u gooit veel minder voedsel weg.

Zeer energiezuinig

De nieuwste koel vriescombinaties vallen in de A+++ energieklasse. Zéér energiezuinig dus. Zo kunt u zo’n €100,- per jaar besparen op uw energieverbruik ten opzichte van een oude combinatie van ca. 10 jaar oud.