Maak je afspraak

Neff bij Tolkamp

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan

Koken inspireert mensen, mensen inspireren ons. Dit is het basisprincipe achter alles dat ze doen bij NEFF. Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. De innovatieve producten van NEFF helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten – of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, je krijgt er geen genoeg van – een Tolkamp keuken met NEFF apparatuur voorziet in ieder gerecht!

Sous-vide

Koken onder vacuüm begint bij neff

Liefhebbers van verse ingrediënten hebben behoefte aan een bijzondere bereiding. door het garen van vacuüm verpakte producten, op een constante, lage temperatuur, blijven smaken texturen behouden en wordt de smaak nog intenser.

De neff vacumeerlade is een mooie toevoeging aan neff ovens met sous-vide functie.

De flexibele kookzone

Met flexinductie van neff zet je je pan neer waar je wilt. De kookplaat herkent automatisch de grootte en positie van de pan.

Tevens bieden de accessoires, zoals de teppanyaki plaat, de grillplaat of de braadslede eindeloze mogelijkheden. Hiermee tover je je inductiekookplaat binnen no time om in een grill.

Twistpad Fire

Unieke, magnetische bedieningsknop

Deze legendarische bediening baseerden we op één magnetische knop, waarmee je met een klik en een draai eenvoudig alle kookzones regelt.

Een unieke toevoeging aan onze kookplaten die ook heel makkelijk zijn te reinigen, met de knop eraf gehaald. Tevens een perfect kinderslot.

Neff afzuigkap

Voor elke keuken een passende afzuigkap

Wie geen afzuigkap in zijn keuken heeft, weet het maar al te goed: nog lang na het koken blijven kookluchtjes hangen. En na verloop van tijd heb je ook nog eens te kampen met een vettige laag op je keukenkastjes.

Een afzuigkap van neff maakt hier een einde aan. Of je nu kiest voor een eilandschouwkap, een plafondunit, een verticaal design, een wandschouwkap of een vlakscherm, voor iedere keuken heeft neff een passende oplossing.

Neff gaskookplaten

Ervaar de precisie van koken op gas

Met FlameSelect® kan het vermogen van de branders nauwkeuriger worden ingesteld dan ooit. Dankzij de intelligente controle van het gas laat de vlam zich precies instellen in één van de negen standen.

Zo heb je altijd een betrouwbare en precieze vlam. Bovendien is de bediening net zo eenvoudig als bij inductie.