Maak je afspraak

Pelgrim keukenapparatuur bij Tolkamp

Pelgrim – mooi makkelijk

Al bijna 100 jaar neemt Pelgrim een belangrijke rol in veel Nederlandse keukens in. Bij Tolkamp Keukens bieden wij een grote diversiteit aan keukenapparatuur. Van zeer betaalbaar tot luxe: alles is mogelijk. Met de lijn van Pelgrim heeft u keuze uit gebruiksvriendelijke, functionele en mooie apparaten. En dat allemaal ook nog eens zeer betaalbaar.

Mooi Samen

Met de Mooi Samen lijn gaan mooi en functioneel hand in hand. Deze serie ovens, magnetrons en bijpassende apparaten zijn perfect te combineren door hun design, waardoor u een set maakt die perfect past bij uw wensen. Door het unieke design van deze apparaten creĆ«ert u een prachtig panorama-effect in uw keuken. Met vlekvrij RVS en een matzwarte afwerking krijgt uw keuken een luxe uitstraling. De Mooi Samen lijn is door Pelgrim in eigen huis ontwikkeld, dus echt Dutch Design. De apparaten blinken uit in gemak. Schoonmaken, onderhouden en bedienen; het allemaal mooi makkelijk.

Stomen

Gezond, smaakvol en makkelijk: dat is stomen met een stoomoven. Bewuster koken met minder vet en meer smaak is in Nederland al geen hype meer, maar in veel keukens een bewuste keuze. Stomen sluit perfect aan bij bewuster eten. De slimme combi-stoomovens van Pelgrim gaan verder dan alleen stomen. U kunt ook bakken, braden, grillen en regenereren. Bij regenereren warmt u uw gerechten op met stoom, waardoor ze niet uitdrogen. Zo smaakt bijvoorbeeld opgewarmde past alsof het net gekookt is.