Maak je afspraak

Siemens

Benadruk het buitengewone van het alledaagse

Exclusiviteit binnen handbereik, Siemens  studioLine.  Hoogwaardige studioLine bakovens en designer afzuigkappen
met een elegant design in blackSteel, een sous-vide functie en vacumeerlade voor professioneel koken en een unieke smaakervaring.

BlackSteel design

Ontdek het overtuigende blackSteel design Het Siemens studioLine assortiment is een blikvanger vanuit elke hoek. De apparaten maken het verschil door hun elegante en minimalistische uiterlijk.

De nieuwe donkere voorkant, de grote roestvrijstalen knop en de deepBlack glazen deur tonen perfect hoe bijzonder dit assortiment is. Gecombineerd met jouw keukenkastjes maak je van je keuken een totaalbeeld van pure elegantie en exclusiviteit.

Kookplaat en afzuiging in één

Ontdek het inductionAir systeem: de combinatie van uitzonderlijke kookplaat en revolutionair geïntegreerde ventilatie.

Het inductionAir systeem combineert twee geweldige apparaten: een flexinduction-kookplaat en de revolutionaire nieuwe geïntegreerde ventilatie. Dankzij dit ruimtebesparende concept krijg je nog meer vrijheid. Je hoeft in je keukenontwerp namelijk geen rekening meer te houden met een afzuigkap.

Sous-vide functie en een vacumeerlade

Met 100 % stoom, worden vacuümverpakte ingrediënten verwarmd bij een lage temperatuur. Deze unieke kookmethode behoudt de vitaminen en het aroma en zorgt voor een exclusieve smaakervaring.

Advies?

Wil je meer weten over de producten van de Siemens StudioLine? Of een demonstratie in onze showroom? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.