Maak je afspraak

Hoe werkt het

Veel meer dan een keukenplan

Loopt u bij Tolkamp Arkitekt binnen, dan bent u altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt ontwerp en advies. Beginnend vanuit een eerste keukenplan gebeurt het niet zelden dat er ook vragen komen over de verdere invulling van de ruimte.

Een persoonlijk ontworpen keuken komt het beste tot zijn recht als de volledige ruimte afgestemd is op de keuken. Het keukenontwerp moet in dienst staan van de totale sfeer van het volledige interieur, maar zeker ook andersom! Dit betekent normaal gesproken dat u op zoek zou moeten naar nog weer een interieurontwerper/adviseur  om het plaatje compleet te krijgen.

Met Tolkamp Arkitekt ontzorgen wij en pakken we dit totaalconcept graag samen met u op. Vanaf de eerste schets tot en met 3-D kleurenfoto’s van het ontwerp; wij denken graag met u mee. Met ideeën over wandafwerking, vloeren, verlichting , aanpassingen aan plafonds en/of kozijnen.

Een passend totaalontwerp

Het ‘totaalontwerp’ wordt het hoofddoel. Een persoonlijk keukenontwerp dat in het interieur past als een maatwerk pak!

Om dit te kunnen realiseren is de ontwerp fase los gekoppeld van de verkoop van de keuken.

De ontwerpkosten worden apart op waarde bepaald , waardoor de ontwerpen uw eigendom worden en u geen verdere verplichtingen aangaat. U bent vrij om te doen wat u wilt met het ontwerp. Al begrijpt u dat wij, als enthousiaste designers, het liefst ook zélf de uitvoering van ons creatieve plan in de hand houden.

Hoe werkt het

  1. We komen samen overeen dat we een totaalontwerp voor u gaan maken;
  2. Op het formulier geven we aan welke ontwerp-werkzaamheden wij voor u gaan uitvoeren.
    Denk aan bijvoorbeeld 3D-foto’s, het lichtplan of de installatietekening;
  3. Wij starten het traject met een intakegesprek, waarbij wij inventariseren wat uw wensen zijn;
  4. Na de presentatie van het eerste plan in 3D op het beeldscherm in de showroom,  lopen wij de wensen en de wijzigingen door. Dit gaan we voor u verder verfijnen;
  5. Bij de 2e presentatie van het plan presenteren wij u het volledige ontwerp en een prijsopgave van de toegepaste keukenmaterialen, inclusief montage en extra werkzaamheden;
  6. U maakt een keuze of u de ontwerpen mee naar huis neemt, waarbij de afgesproken ontwerpkosten worden voldaan, óf u geeft aan dat u uw nieuwe keuken door Tolkamp Arkitekt laat leveren en monteren. In dat geval wordt een groot deel van de ontwerpkosten verrekend met de keukenorder.

Overeenkomst

Bij het aangaan van de ontwerp-overeenkomst rekenen wij met ca. 14 uur (á 60,-) ontwerpen en uitwerken van de voorstellen. Waarbij niet gekeken wordt op een uurtje meer.

Hiervoor hanteren wij het tarief van € 840,- inclusief BTW. Bij het plaatsen van de keukenorder crediteren wij 50% van dit bedrag. Dit wordt verrekend met de keukenorder.

Zie voor verdere opties en aanvullingen het voorbeeld: ‘Overeenkomst Tolkamp Arkitekt‘.