Maak je afspraak

Merken

Tolkamp Arkitekt keukenmerken

De scheidslijn tussen het ontwerp van een enkele keuken en die van een volledig keukeninterieurontwerp is de laatste jaren steeds verder opgeschoven. Als enthousiaste designers van mooie en bijzondere keukens begonnen wij steeds meer mee te denken over verlichting, wandafwerkingen of bijvoorbeeld vloeren. Dat creëert de vraag waar een keukenontwerp eindigt en waar het overloopt in een volledig interieurontwerp.

Om dit voor u en onszelf duidelijk te houden is bijna als vanzelf ‘Tolkamp Arkitekt’ ontstaan. Startend vanuit ‘Arkitekt’ geeft u ons de ruimte om ons volledig te richten op de ontwerpfase. Nóg uitgebreider dan we altijd al doen. Hierbij maken we samen duidelijke afspraken over de werkwijze, de werkzaamheden die u ons wil laten uitvoeren en over de bijbehorende kosten.

Beda

Een bijzondere maatwerk specialist uit Nederland. Met keuze uit meer dan 2000 (!) lak kleuren in mat, structuur-lak of hoogglans. Daarnaast kent het ook vele bijzondere houtsoorten waaronder olijf, appelfineer, eiken gestraald.

Comprex

Onze Italiaan in assortiment met oog voor de bijzondere details. Net weer even anders met bijzondere, originele details en afwerkingen. Het verfijnde in de materiaal keuze en verrassende kleuren zal u zeker opvallen.