Maak je afspraak

Tolkamp keukens

Een tolkamp keuken?

Binnenlopen bij Tolkamp is de start van een unieke keukenbeleving. Ondergedompeld worden in design, advies, creativiteit en vakmanschap. Geen gladde verkoop maar 100% aandacht voor u als Tolkamp klant. Dit doen we trouwens al 40 jaar!

Onze mogelijkheden in maatwerk, het ontzorgen van de klant, de nazorg, service en garantie zijn echt uniek te noemen.

Met ons team van adviseurs & monteurs werken we dagelijks aan een unieke keukenbeleving voor Tolkamp klanten.

Ontzorgen

De aankoop van een complete keuken stopt niet bij de aankoop van de keuken. Wie doet het sloopwerk, maakt de installatietekening en verzorgt het installatie werk? Vreemd genoeg stopt de keukenverkoop meestal direct na uw handtekening. Op papier past de keuken bij aankoop wel, maar wie gaat u daar verder in begeleiden? Veel tijd besteden aan advisering en ontwerpen en de klant na de handtekening aan haar lot over laten?

Wij doen dit graag anders. Desgewenst verzorgen wij graag het volledige traject voor u. Alles in ‘e’en hand met duidelijke prijsafspraken vooraf. van ‘slopen tot koken’ noemen we dat.

Persoonlijk advies

Het verschil tussen een verkooppraatje en persoonlijk advies is enorm. Bij persoonlijk advies is de keuken onderdeel van de hele woning en geen standaard schetsje van een keuken. Bij Tolkamp nemen we veel zaken mee tijdens ons een adviesgesprek:

  • Welke rol vervult de keuken in uw leven? Is het een plek om alleen te koken of ook om te eten, te leven, te ontmoeten?
  • Wat zijn de design wensen?
  • Wordt de nieuwe keuken een meubelstuk dat fraai opgaat in de rest van het interieur? Moet het vooral praktisch zijn?
  • Is het huidige lichtplan wel oké of is het beter om nieuwe sfeer en werkverlichting mee te nemen?
  • Met gedetailleerde 3-d foto’s nemen we u alvast mee naar het eindresultaat. Laat u verrassen!