Maak je afspraak

Werkwijze

Van de eerste schets tot aan de oplevering gebeurt er veel. Denk bijvoorbeeld aan sloopwerk, egaliseren van de vloer, installatiewerk aanbrengen, de meterkast aanpassen, de verlichting aanpassen, het stuken van de wanden, het maken van betimmeringen en nog veel meer. Ga je dit traject zelf regelen en plannen of mogen wij jou ontzorgen?

Alles geregeld van begin tot eind

Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je er als een berg tegenop ziet. “Heb ik alles doorgenomen? Heb ik de goede vakmensen? Weet ik vooraf wat het allemaal gaat kosten? En komen ze op het goede tijdstip?” Deze drukte nemen wij graag van je over. Wij zorgen voor een gedetailleerde planning, uitgevoerd door specialisten. Zodat je voor aanvang weet wat de kosten zijn en hoe lang alles gaat duren.

Transparant en open

Onze aanbieding voor jouw nieuwe keuken of badkamer werken we altijd heel gedetailleerd uit. Transparant en open begroot. Zo zie je precies wat je koopt en waar we samen onderdelen aanpassen in de aanbieding. En de prijzen? Die zijn net zo transparant! Duidelijke verkoopprijzen, waarbij we laten zien hoe ze tot stand komen.

Altijd 5 jaar garantie op keukens en badkamers

Welk merk je ook bij ons koopt, wij geven je altijd 5 jaar Tolkamp garantie. Een unieke zekerheid die je elders niet zó uitgebreid vindt.

Wij staan voor je klaar

Het kan natuurlijk voorkomen dat er tijdens het gebruik iets defect raakt. Geen nood ook dan kun je bij ons terecht. Alle service meldingen doen wij in eigen beheer. Via onze website kun je 24/7 een storing melden. Wij registreren jouw melding en dragen zorg voor de afhandeling. Ook na het verlopen van de garantieperiode kun je nog steeds bij ons terecht voor het oplossen van een storing. Jouw project blijft tenslotte ook een beetje óns project.