Maak je afspraak

Werkwijze

Tolkamp ontzorgt op verschillende manieren

1. Duidelijke (prijs)afspraken

Onze aanbieding voor jouw nieuwe keuken werken we altijd heel gedetailleerd uit. Transparant en open begroot. Zo zie je precies wat je koopt en waar we samen onderdelen aanpassen in de aanbieding. En de prijzen? Die zijn net zo transparant! Duidelijke verkoopprijzen, waarbij we laten zien hoe ze tot stand komen.

2. Altijd 5 jaar garantie op de hele keuken

Welk merk je ook bij ons koopt, wij geven je altijd 5 jaar Tolkamp garantie. Een unieke zekerheid die je elders niet zó uitgebreid vindt.

3. De Tolkamp servicedienst

Service houden wij in eigen beheer. Elke service-aanvraag meld je bij Tolkamp. Wij registreren dit voor je en dragen zorg voor de afhandeling. En ook na bijvoorbeeld 12 jaar kun je gewoon weer bij Tolkamp terecht voor het oplossen van een storing. Jouw keuken blijft tenslotte ook een beetje ónze keuken.

4. Van slopen tot koken

Van de eerste schets tot aan de oplevering van jouw keuken gebeurt er heel veel. Denk bijvoorbeeld aan sloopwerk, egaliseren van de vloer, installatiewerk aanbrengen, de meterkast aanpassen, de verlichting aanpassen, het stucen van de wanden, het maken van betimmeringen en nog veel meer. Ga je dit zelf allemaal regelen en plannen? Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je er als een berg tegenop ziet. “Heb ik alles doorgenomen? Heb ik de goede vakmensen? Weet ik vooraf wat het allemaal gaat kosten? En komen ze op het goede tijdstip?” Deze drukte nemen wij graag van je over. Wij zorgen voor een gedetailleerde planning, uitgevoerd door specialisten. Zodat je voor aanvang weet wat de kosten zijn en hoe lang alles gaat duren.