Maak je afspraak

Landelijke keukens

Bij de realisatie van een landelijke keuken komt meer kijken dan alleen de aanschaf van de keuken zelf. Een keuken krijgt pas echt een landelijke stijl als ook de vloer, het plafond, de wanden, het installatiewerk en een lichtplan worden meegenomen. Bij Tolkamp kunnen we je volledig ontzorgen of adviseren bij dit proces.

Tijdens het ontwerpen van jouw landelijke keuken denken wij verder dan alleen de keuken, zodat alles op elkaar wordt afgestemd. Maak een afspraak voor meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Onze ervaren keukenadviseurs staan klaar om u uitgebreid advies te geven over kleuren, werkbladen, apparatuur en meer. Op al onze landelijke keukens bieden wij bovendien standaard vijf jaar garantie.

Inspiratie

Vakmanschap en handwerk

Onze maatwerk landelijke keukens komen rechtstreeks vanuit de Beda fabriek. Met 45 jaar wederzijdse ervaring kunnen we samen voor onze klanten de mooiste landelijke keukens realiseren.

Bij dit op en top Brabantse bedrijf werkt men te midden van geavanceerde machines nog steeds met echte meubelmakers; ambachtslieden van de oude stempel. Op die manier creëren ze de ruimte om het ambachtelijke handwerk optimaal tot z’n recht te laten komen.

Wandelend door de houtkrullen met de geur van echt massief eiken.

Wat onze klanten zeggen

Landelijke sfeer proeven?

Omdat wij net als jouw blij worden van een landelijke sfeer zijn wij elk jaar te vinden op de Countryfair. Bij onze stand geven we interessante demonstraties en kun je genieten van Live Cooking.

Daarnaast vertellen we je graag meer over onze maatwerk landelijke keukens.

In de afgelopen jaren hebben we al veel leuke mensen, klanten en nieuwe klanten mogen ontmoeten.

Persoonlijke advies

Heb je plannen voor een nieuwe keuken en spreekt de landelijke stijl jouw helemaal aan? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. We vertellen je graag meer over de de mogelijkheden. Bovendien kun je in onze showroom ook vol op inspiratie opdoen voor jouw droomkeuken.