Maak je afspraak

Revolutionaire dialog oven

Miele introduceert een wel heel speciale nieuwe revolutionaire oven; de dialog oven! Tijdens een persconferentie op de IFA Berlijn werd de deze oven de grootste innovatie sinds de introductie van de inductiekookplaat genoemd! Hoewel het uiterlijk niet van een normale oven is te onderscheiden, maakt de Miele Dialog-oven kookbelevingen mogelijk die men tot nu toe niet voor mogelijk had gehouden.

Wat is er nu zo bijzonder aan deze Miele Dialog oven? Voor het eerst wordt een techniek toegepast in een oven waarbij door middel van elektromagnetische golven intelligent en op consistente manier eten wordt verwarmd.

Een mooi voorbeeld van deze revolutionaire techniek is dat een stuk rauw visfilet in een blok ijs dat in de Dialog-oven wordt gelegd. Het resultaat: na een paar minuten is de visfilet gaar, terwijl het ijs zelf nog steeds bevroren is waarvan je hieronder een mooi voorbeeld ziet! Bekijk ook het youtube filmpjeBekijk het persbericht van Miele voor meer gedetailleerde informatie

Tolkamp introduceert deze oven op binnenkort op de Farm & Countryfair (21,22 en 23 juni).  Afgelopen zaterdag ging onze verkoper Roel samen met een klant naar een kooksessie van Miele. Tijdens deze kooksessie in Vianen konden ze aan de slag met deze prachtige nieuwe techniek!