Maak je afspraak

Erika en Dénes

  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto

Binnenkijken bij… Erika en Dénes Elsjan.

“We hebben een landelijke woonkeuken gekocht bij Tolkamp Keukens in Winterswijk. Daar zijn we heel blij mee. Het is een keuken die leeft!”

“We waren op zoek naar een landelijke keuken en via mond-tot-mondreclame hoorden we van Tolkamp. We zijn niet teleurgesteld. Tolkamp heeft goed naar onze wensen en ideeën geluisterd en die omgezet in een prachtige woonkeuken. Het hele proces, van ontwerp tot levering, verliep prima.” De woonkeuken van Erika en Dénes past perfect bij de uitstraling van het huis en hun interieur.

De inrichting is smaakvol, rustig en warm. Door de overkapping boven de veranda kan de keuken best donker worden. Daarom hebben zij de kleuren van de keuken licht gehouden. Tot volle tevredenheid van het echtpaar Elsjan is alles op maat gemaakt en deskundig uitgevoerd. De aftimmering is netjes gedaan, van zowel de schouw als de vitrinekasten. Erika en Dénes zijn tevens blij met de geweldige keukenapparatuur. “Het fornuis van Falcon heeft twee ovens en vijf gaspitten. Je kookt er fantastisch op!

De Quooker is een fijne kraan. Je hebt in een handomdraai kokend water. Niet alleen voor de thee, maar ook voor groenten en aardappels. Die
zijn daardoor binnen mum van tijd gaar. Onze keuken is dus praktisch en functioneel, van alle gemakken voorzien. We zitten er graag. Als Dénes thuiskomt, leest hij de krant aan de tafel, terwijl ik bijvoorbeeld sta te koken. Wijntje erbij, heerlijk! Het mooiste moment in onze keuken is als het begint te schemeren. Dan doen we gezellig de lampjes aan in de vitrinekasten. Dat geeft enorm veel sfeer en gezelligheid.”