Maak je afspraak

Familie Grevers

Stijlvolle keuken

In de verbouwde boerderij van de familie Grevers werd een zeer stijlvolle keuken gerealiseerd. Een heerlijke keuken die het buitengevoel naar binnen haalt. De familie Grevers was al bekend met Tolkamp. ‘We weten dat Tolkamp kwaliteit levert, betrouwbaar is en beschikbaar is voor eventuele vragen na de hand’. Hierdoor was de keuze voor Tolkamp snel gemaakt.

Binnenkijken bij familie Grevers

Prachtig ontwerp

Zelf hadden we al ideeën verzameld. Samen met Erik en met een gouden tip van Roel zijn we tot het prachtige ontwerp gekomen die helemaal voldeed aan de wensen. Zo wilden we graag een kookeiland gericht naar buiten maar tegelijkertijd ook contact met de kinderen tijdens het koken. Er werd daarom een klein barretje toegevoegd. Na school kruipen de kinderen op de kruk om even hun verhaal te doen. De keuken staat erg mooi in de ruimte en de kleurelementen halen buiten naar binnen.

Daarnaast genieten we elke dag van de Quooker, is de afzuiging van de Bora kookplaat helemaal zoals ze gehoopt hadden en zijn we erg blij met het gemak van de stoomoven. Het was in het begin even zoeken naar de juiste plek voor alle spullen in de keuken. Inmiddels is voor alles een plekje gevonden en genieten we elke dag van de keuken. Nu kunnen we al die heerlijke recepten uitproberen. Toen de keuken geplaatst werd zat de familie midden in een grote verbouwing. ‘Het was prettig hoe hier en daar iets geschoven kon worden in de planning zodat de keuken precies op tijd kwam’.

Tot in de details