Maak je afspraak

Joost en Wendy

Even binnenkijken bij Joost en Wendy. ‘Onze moderne keuken van Tolkamp Keukens is helemaal naar wens uitgevoerd. Het is nu echt ónze keuken!’

Ze wilden graag bij een keukenzaak in de buurt een keuken kopen. ‘Vooral met het oog op de service en vervolgafspraken leek ons dat handig.’ Wendy en Joost kwamen al snel uit bij Tolkamp Keukens in Winterswijk. ‘De uitstraling van de showroom was mooi. Ook hielp Erik Grevers ons goed. De begeleiding in het proces, van idee tot oplevering, was erg prettig.’ Uitgangspunt was een kookeiland en een kastenwand met veel kastruimte.

  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto

Geen standaardkeuken
De keuken van Joost en Wendy is beslist geen standaardkeuken. De witte, ruime wandkasten zijn prachtig weggewerkt in wat lijkt op een houten koof, maar die een kast blijkt te zijn. Wendy: ‘De kleurschakeringen in de houten panelen zorgen ervoor dat de witte wandkasten mooi opvallen.’ Het verfijnde aanrechtblad komt qua kleur in de buurt van de vloer. In deze keuken heerst symmetrie met bijvoorbeeld de oven in het midden; de handgrepen van de kasten lopen in één lijn door. De strakke belijning zorgt voor een rustige uitstraling.

Gezellige plek in huis
De fraaie keuken van Wendy en Joost is tevens een gezellige plek in huis. Aan het kookeiland zitten hun dochters graag te ontbijten en ’s middags of ’s avonds doen ze daar meestal hun huiswerk. Ook het keukeneiland is symmetrisch van opzet: zowel de inductiekookplaat als de spoelbak zijn rechthoekig. De keuken is zo in alle opzichten geslaagd: functioneel, praktisch, gezellig, strak in uitvoering en belijning, uitstekend passend bij het interieur.