Maak je afspraak

Van slopen tot koken

De aankoop van een complete keuken stopt niet bij de aankoop van de keuken. Wie doet het sloopwerk, maakt de installatietekening en verzorgt het installatie werk. Daarnaast zullen de wanden weer gestuct moeten worden en wordt de vloer wellicht ook opnieuw afgewerkt. Het uiteindelijke lichtplan is ook erg bepalend voor het totaal resultaat. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Vreemd genoeg stopt de keukenverkoop meestal direct na uw handtekening. Op papier past de keuken bij aankoop wel, maar wie gaat u daar verder in begeleiden?

De grootste ergernissen en misverstanden ontstaan dan ook in het voortraject. Meerkosten waar u geen weet van heeft, extra werkzaamheden die als een verrassing te voorschijn komen.
Dat vinden wij vreemd. Veel tijd besteden aan advisering en ontwerpen en de klant na de handtekening aan haar lot over laten?

Wij doen dit graag anders. Desgewenst verzorgen wij graag het volledige traject voor u. Alles in ‘e’en hand met duidelijke prijsafspraken vooraf. van ‘slopen tot koken’ noemen we dat.

Sloopwerk, verlaagde plafonds, stucwerk, installatiewerk, aanvullen van wanden, licht advies? Wij maken graag het hele plaatje voor u compleet. Waarbij we u volledig ontzorgen door de complete planning over te nemen plannen.

Onze Tolkamp keuken moet tenslotte een compleet plaatje in uw woning worden.

Vraag naar de mogelijkheden tijdens een advies gesprek!