reviews
Advies afspraak

Service aanvraag

Vakkundige service voor keukenapparatuur

Levenslang kookplezier: dat mag je verwachten van een Tolkamp keuken. Dit betekent dat je ook na jaren terug kunt vallen op de persoonlijke service van Tolkamp Keukeninrichting. Als één van de weinige keukenspeciaalzaken in heel Nederland beschikt Tolkamp over een eigen servicedienst, waarmee wij de hele keuken in topvorm houden. Van keukenkast tot kraan, van wasemkap tot vaatwasser. Ook als de 5 jaar volledige Tolkamp garantie voorbij is, mag je altijd een beroep op ons doen. Ondervind je problemen met je keuken? Stuur ons dan een service aanvraag via het formulier.

Doe je aanvraag via het serviceformulier op deze pagina

Nog geen klant?

Geen probleem ook dan helpen we u graag verder. Stuur eenvoudig uw service aanvraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Keukenrenovatie

Is uw keuken toe aan een opknapbeurt? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een keukenrenovatie!

Welke gegevens hebben wij van je nodig?

  • Keukenmeubelen: Het merk (vaak te vinden op de zijkant van laden of op scharnieren) en het jaar waarin de keuken geplaatst is.
  • Apparatuur: Merk, typenummer, serienummer (bij Siemens apparatuur E-nr. en FD-nr.)

Je vindt de gegevens doorgaans op de deur/klep, in de deuropening, achter het vetfilter (wasemkappen) of links naast de groentebak (koelapparatuur). Tevens kun je indien gewenst ook afbeeldingen meesturen ter verduidelijk van het probleem.

Max 5 bestanden, max 8MB, toegestane formaten (jpg, jpeg, png, gif, doc, docx, pdf).