Maak je afspraak

Farm & Country Fair 2019, alweer 10 jaar!

Dit jaar staat Tolkamp Keukens alweer voor het 10e jaar op de Farm & Country Fair. Dit jaar met een compleet nieuwe stand, interessante workshops en de introductie van een revolutionaire oven van Miele! Daarnaast verloten we ook dit jaar weer 6 vrijkaarten voor de Farm & Country Fair. Meer informatie hierover vindt je op onze Facebookpagina.

De nieuwe stand
Hieronder zie je een ontwerp van onze compleet vernieuwde stand. We gaan u ook dit jaar weer verrassen met workshops, kooksessies, heel veel keuken advies en natuurlijk één van de eerste introducties van de Dialog Oven van Miele.

Miele Dialog Oven
Wat maakt deze oven nu zo speciaal? En waarom wordt het de grootste innovatie sinds inductie koken genoemd? Voor de allereerste keer slaagt technologie erin om via elektromagnetische golven op een intelligente manier te communiceren met de textuur van voedsel. Het resultaat? Vlees blijft veel sappiger en wordt gelijkmatiger gegaard, vis en groenten behouden hun fijne structuur en deeg rijst nog beter. Bovendien kunnen verse ingrediënten voor een complete maaltijd samen op één bakplaat de oven in en zullen ze allemaal op exact dezelfde tijd perfect bereid zijn – en dit 70% sneller dan met conventionele kookmethodes.

Roel, onze keukendesigner mocht recent een introductie van Miele bijwonen. “Bizar, wat deze oven kan!”. Om enkele voorbeelden te noemen:

  • Je maakt een Soufflé in een handomdraai door het gelijkmatige verwarmingsproces.
  • Je kunt een vis half gaar en half rouw bereiden, hoe? Simpel door een stuk aluminium folie tussen twee helften van een vis te leggen.
  •  enzovoort…

Kortom kom eens kijken op een van onze kookworkshops tijdens de Farm & Country Fair 2019. Nu al nieuwsgierig? Bekijk deze youtube video.

Foto impressie
…van de Dialog oven en enkele daarin klaargemaakte gerechten: