Wegens Corona is onze showroom gesloten. Maak jouw afspraak voor een online advies of voor een thuisbezoek.
sluit
reviews
Advies afspraak Service aanvraag

Badkamers

Kwaliteit, service en ervaring

Al meer dan 40 jaar is Tolkamp een begrip in Winterswijk en omgeving als het om (maatwerk) keukens gaat. Deze kennis en ervaring zetten we nu ook in voor (maatwerk) badkamers. Badkamers met de kwaliteit en service die u van Tolkamp gewend bent.  

Een badkamer is een investering waar je een lange tijd plezier van wilt hebben. Wij begrijpen dat en begeleiden je indien gewenst door het hele traject. Van slopen tot douchen noemen we dat.

Een nieuwe badkamer in drie stappen

Stap één: We starten we met een persoonlijk advies gesprek om jouw badkamer wensen op een rij te zetten.

Stap twee: Op basis van jouw wensen maken wij een creatief fotorealistisch badkamerontwerp. Op die manier krijg je een goed beeld van het uiteindelijke resultaat.

Stap drie: Vervolgens gaan we aan de slag met het slopen en opnieuw inrichten van de nieuwe badkamer.

Badkamer inspiratie 2020

Enkele moodboards met hippe, warme of juist krachtige kleuren, wat is jouw stijl?

Advies afspraak?

Ondanks dat onze nieuwe showroom nog volop in ontwikkeling is; zijn we al wel enige tijd bezig met het ontwerpen, verkopen en monteren van badkamers; Wat een geweldig mooie uitdaging!

Min of meer ‘gedwongen’ door enkele van onze keuken klanten. De creatieve ontwerpen en de Tolkamp kwaliteit wilden deze klanten ook terug zien in hun nieuw badkamer. Zeg daar maar eens nee tegen.

2021: Tolkamp’s complete wooninspiratie

We zijn begonnen met de opbouw van onze nieuwe badkamer- en interieur showroom als aanvulling op onze keukenshowroom. Hier kunt u later dit jaar volop inspiratie op doen.

De nieuwste trends op het gebied van badkamers, tegels en interieur presenteren we op een originele en sfeervolle wijze. Kortom een veelbelovende ruimte waar je absoluut ideeën gaat opdoen voor uw woonwensen.

Natuurlijk passen we onze ervaring met keukens toe. Hierin staat het ontzorgen, de kwaliteit en service al meer dan 40 jaar centraal.