Maak je afspraak

Badkamers

Persoonlijk advies

Wat is een badkamer voor jou? Een sfeervolle relax ruimte waarin design en comfort samenvloeien of is het juist puur praktisch? Allemaal overwegingen die bepalen hoe jouw nieuwe badkamer eruit komt te zien. De vele opties qua tegels, accessoires en meubels zorgen voor oneindig veel mogelijkheden.

Maar nu? Wie gaat voor jou al deze ideeën, opties en overwegingen vertalen naar een passend en uitvoerbaar badkamerontwerp? Wij gaan graag deze uitdaging met jou aan! De juiste keuzes maken vergt niet alleen kennis van materialen en installatietechniek maar ook creativiteit. We nemen je graag bij de hand om al deze facetten te combineren tot een origineel ontwerp op maat.

“Je zult niet de eerste zijn die verrast wordt door ons persoonlijk advies en de originele ontwerpen.”

Wat anderen zeggen

Inspirerende showroom

Onze showroom is een inspirerende omgeving om volop ideeën op te doen voor jouw nieuwe badkamer. Je ontdekt prachtige natuurlijke materialen en moderne tegels. Ontdek ook de mogelijkheden van domotica. Zo stel je bijvoorbeeld al relaxend vanuit je bad de muziek en verlichting in. Bovendien zijn wij actief in de Achterhoek, zoals Doetinchem, Groenlo en Winterswijk

Tot in de details

Juist de details maken het verschil tussen de standaard of juist unieke badkamer. Tijdens het ontwerpproces spelen onze badkamerspecialisten met de ruimte door gebruik van zichtlijnen, nissen, symmetrie en repeterende materialen. Een goed ontwerp kenmerkt zich door de juiste verhoudingen en balans in kleur en materiaal gebruik.

Uniek design

Materialen en kleurgebruik bepalen samen met de meubels de sfeer van een badkamer. De juiste combinatie en creativiteit van onze badkamerspecialisten maakt elke badkamer van Tolkamp uniek. Door gebruik van unieke tegels, maatwerk meubels en een flinke dosis creativiteit maakt dat we elke ruimte kunnen omtoveren tot jouw unieke badkamer. Maak nu een afspraak voor een verfrissend oriënterend gesprek.