reviews
Advies afspraak Service aanvraag

Drie keuken stijlen

Bij Tolkamp Keukens hebben we 3 verschillende keuken stijlen.
Elk met hun eigen unieke voordelen, stijl en werkwijze.

Select design

Met SelectDesign laten we op een transparante manier zien hoe we je een goede kwaliteitskeuken voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

We hebben ook een aantal voorbeeld keukens samengesteld om een goed beeld te geven van de mogelijkheden van SelectDesign. SelectDesign staat voor kwaliteit keukens door slimme selectie.

Tolkamp Keuken

Binnenlopen bij Tolkamp voor een Tolkamp Keuken is de start van een unieke keukenbeleving. Ondergedompeld worden in design, advies, creativiteit en vakmanschap. Geen gladde verkoop maar 100% aandacht voor u als Tolkamp klant. Dit doen we trouwens al 40 jaar!

Onze mogelijkheden in maatwerk, het ontzorgen van de klant, de nazorg, service en garantie zijn echt uniek te noemen. Met ons team van adviseurs & monteurs werken we dagelijks aan een unieke keukenbeleving voor Tolkamp klanten.

Arkitekt

Op zoek naar een unieke combinatie van keuken-vakmanschap en architectuur? Met Tolkamp Arkitekt zetten wij per project een unieke beleving neer. Het gaat dan om een totaaldesign van uw keuken én meer. Een persoonlijk keukenontwerp dat in het interieur past als een maatwerk pak!

Beginnend vanuit een eerste keukenplan gebeurt het niet zelden dat er ook vragen komen over de verdere invulling van de ruimte.

delandelijkekeuken.nl

Eigenlijk hoort deze niet in het rijtje keuken stijlen thuis. Maar een landelijke keukens verg meer affiniteit, creativiteit en tijd dan de standaard keuken.

Daarom hebben we voor landelijke keukens een aparte website gemaakt, namelijk: ‘delandelijkekeuken.nl‘. Op deze website kun je meer van onze landelijke referenties bekijken en inspiratie op doen.