Maak je afspraak

Vier keukenstijlen

Bij Tolkamp Keukens hebben we 4 verschillende keuken stijlen.
Elk met hun eigen unieke voordelen, stijl en werkwijze.

Tolkamp Keuken

Binnenlopen bij Tolkamp voor een Tolkamp Keuken is de start van een unieke keukenbeleving. Ondergedompeld worden in design, advies, creativiteit en vakmanschap. Geen gladde verkoop maar 100% aandacht voor u als Tolkamp klant. Dit doen we trouwens al 40 jaar!

Onze mogelijkheden in maatwerk, het ontzorgen van de klant, de nazorg, service en garantie zijn echt uniek te noemen. Met ons team van adviseurs & monteurs werken we dagelijks aan een unieke keukenbeleving voor Tolkamp klanten.

Landelijke keukens

Laten we eerlijk blijven: de appeltaart met noten geurt niet alleen heerlijk in een landelijke keuken. Maar jouw landelijke keuken nodigt wel uit tot het maken van smakelijke taarten en gerechten met verse producten van het land. Koken is een feestje in deze gemoedelijke en sfeervolle keuken.

Een landelijke keuken vergt meer affiniteit, creativiteit en tijd dan een standaard keuken. Bij Tolkamp kunnen u volledig ontzorgen of adviseren bij dit proces.

Arkitekt

Op zoek naar een unieke combinatie van keuken-vakmanschap en architectuur? Met Tolkamp Arkitekt zetten wij per project een unieke beleving neer. Het gaat dan om een totaaldesign van uw keuken én meer. Een persoonlijk keukenontwerp dat in het interieur past als een maatwerk pak!

Beginnend vanuit een eerste keukenplan gebeurt het niet zelden dat er ook vragen komen over de verdere invulling van de ruimte.

Select design

Met SelectDesign laten we op een transparante manier zien hoe we je een goede kwaliteitskeuken voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

We hebben ook een aantal voorbeeld keukens samengesteld om een goed beeld te geven van de mogelijkheden van SelectDesign. SelectDesign staat voor kwaliteit keukens door slimme selectie.