reviews
Adviesafspraak

Onze filosofie: élke keuken is maatwerk

Iedereen leeft, kookt en eet anders. Dan wil je dat jouw investering je op het lijf geschreven is, toch? Een aankoop met persoonlijk advies, creatief ontworpen, door vakmensen gemonteerd: dat is een Tolkamp keuken. Met meer dan 40 jaar ervaring, is kennis ruimschoots aanwezig en dat merk je al bij het eerste gesprek in onze showroom.

Vrijblijvend, geïnteresseerd, adviserend en enthousiast gaan wij met jou aan tafel voor een eerste kennismaking en een verkennend gesprek over je keukenplannen. Wees er op voorbereid dat we je kunnen verrassen met compleet nieuwe ideeën, adviezen en ontwerpen! Maak een afspraak, kom inspiratie opdoen in onze showroom en ervaar het zelf.

Denk anders, kijk opnieuw, durf meer

Vanaf de eerste schets tot aan de oplevering van je keuken zoeken wij naar de mogelijkheden die de keukenruimte ons en jou biedt. Niet denken vanuit de standaard oplossingen, maar anders denken, vanuit de optimale indeling met veel gebruiksgemak.

Na een eerste verkenning zul je zien dat de vaste, (saaie) standaard ontwerpen en ideeën veel beperkingen kennen. Vastgeroeste ideeën zijn zelden de best passende oplossing voor jou persoonlijk. Een gemiste kans vinden we bij Tolkamp. Samen kijken we opnieuw naar de wensen en de ruimte, waarbij we verrassende verbeteringen kunnen aanbrengen. Efficiëntere looproutes, tips over onderhoud of praktisch advies over de voors en tegens van de aan te schaffen materialen.

Met een goed, gedetailleerd advies en een fraaie 3-D fotopresentatie wordt de meerwaarde van een persoonlijk ontwerp goed zichtbaar. Een origineel keukenplan blijkt dan perfect in de totale woonsfeer te passen waarbij de keuken is veranderd van ‘werkplek’ naar een  sfeervol meubel waar in geleefd, gekookt en wellicht gegeten wordt. Durf meer en maak jouw keuken tot een persoonlijke, originele woon- en kookbeleving!

Tolkamp ontzorgt op verschillende manieren

1. Duidelijke (prijs)afspraken

Onze aanbieding voor jouw nieuwe keuken werken we altijd heel gedetailleerd uit. Transparant en open begroot. Zo zie je precies wat je koopt en waar we samen onderdelen aanpassen in de aanbieding. En de prijzen? Die zijn net zo transparant! Duidelijke verkoopprijzen, waarbij we laten zien hoe ze tot stand komen.

2. Altijd 5 jaar garantie op de hele keuken

Welk merk je ook bij ons koopt, wij geven je altijd 5 jaar Tolkamp garantie. Een unieke zekerheid die je elders niet zó uitgebreid vindt.

3. De Tolkamp servicedienst

Service houden wij in eigen beheer. Elke service-aanvraag meld je bij Tolkamp. Wij registreren dit voor je en dragen zorg voor de afhandeling. En ook na bijvoorbeeld 12 jaar kun je gewoon weer bij Tolkamp terecht voor het oplossen van een storing. Jouw keuken blijft tenslotte ook een beetje ónze keuken.

4. Van slopen tot koken

Van de eerste schets tot aan de oplevering van jouw keuken gebeurt er heel veel. Denk bijvoorbeeld aan sloopwerk, egaliseren van de vloer, installatiewerk aanbrengen, de meterkast aanpassen, de verlichting aanpassen, het stucen van de wanden, het maken van betimmeringen en nog veel meer. Ga je dit zelf allemaal regelen en plannen? Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je er als een berg tegenop ziet. “Heb ik alles doorgenomen? Heb ik de goede vakmensen? Weet ik vooraf wat het allemaal gaat kosten? En komen ze op het goede tijdstip?” Deze drukte nemen wij graag van je over. Wij zorgen voor een gedetailleerde planning, uitgevoerd door specialisten. Zodat je voor aanvang weet wat de kosten zijn en hoe lang alles gaat duren.

Maak een advies afspraak

Maak nu een afspraak en wij laten ook voor jouw situatie de meerwaarde van Tolkamp graag zien!

We nodigen je dan ook van harte uit in onze showroom aan de Europalaan in Winterswijk. Samen met Tolkamp denk je anders, kijk je opnieuw en durf je meer!