Maak je afspraak

Over ons

Onze filosofie: élke keuken is maatwerk

Iedereen leeft, kookt en eet anders. Dan wil je dat jouw investering je op het lijf geschreven is, toch? Een aankoop met persoonlijk advies, creatief ontworpen, door vakmensen gemonteerd: dat is een Tolkamp keuken. Met meer dan 40 jaar ervaring, is kennis ruimschoots aanwezig en dat merk je al bij het eerste gesprek in onze showroom.

Vrijblijvend, geïnteresseerd, adviserend en enthousiast gaan wij met jou aan tafel voor een eerste kennismaking en een verkennend gesprek over je keukenplannen. Wees er op voorbereid dat we je kunnen verrassen met compleet nieuwe ideeën, adviezen en ontwerpen! Maak een afspraak, kom inspiratie opdoen in onze showroom en ervaar het zelf.

Denk anders, kijk opnieuw, durf meer

Vanaf de eerste schets tot aan de oplevering van je keuken zoeken wij naar de mogelijkheden die de keukenruimte ons en jou biedt. Niet denken vanuit de standaard oplossingen, maar anders denken, vanuit de optimale indeling met veel gebruiksgemak.

Na een eerste verkenning zul je zien dat de vaste, (saaie) standaard ontwerpen en ideeën veel beperkingen kennen. Vastgeroeste ideeën zijn zelden de best passende oplossing voor jou persoonlijk. Een gemiste kans vinden we bij Tolkamp. Samen kijken we opnieuw naar de wensen en de ruimte, waarbij we verrassende verbeteringen kunnen aanbrengen. Efficiëntere looproutes, tips over onderhoud of praktisch advies over de voors en tegens van de aan te schaffen materialen.

Met een goed, gedetailleerd advies en een fraaie 3-D fotopresentatie wordt de meerwaarde van een persoonlijk ontwerp goed zichtbaar. Een origineel keukenplan blijkt dan perfect in de totale woonsfeer te passen waarbij de keuken is veranderd van ‘werkplek’ naar een  sfeervol meubel waar in geleefd, gekookt en wellicht gegeten wordt. Durf meer en maak jouw keuken tot een persoonlijke, originele woon- en kookbeleving!

Maak een advies afspraak

Maak nu een afspraak en wij laten ook voor jouw situatie de meerwaarde van Tolkamp graag zien!

We nodigen je dan ook van harte uit in onze showroom aan de Europalaan in Winterswijk. Samen met Tolkamp denk je anders, kijk je opnieuw en durf je meer!