Maak je afspraak

Filosofie

Dienstverlenend

Wij zijn gespecialiseerd in keukens en badkamers en ons belangrijkste doel is om jou, onze gewaardeerde klant, uitstekende service te bieden. Dit omvat advies op maat, creatief design, het vakkundig monteren van keukens en badkamers, gevolgd door een nazorgperiode inclusief vijf jaar volledige Tolkamp garantie.

Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen staat klaar om jouw ideeën te vertalen naar tastbare werkelijkheid. Vanaf het allereerste gesprek tot de laatste afwerking streven we naar perfectie en streven we ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen.

Door te luisteren naar jouw wensen en onze expertise te combineren, streven we ernaar om ruimtes te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook perfect passen bij jouw levensstijl en behoeften.

Om dit te kunnen realiseren hebben wij een selectie gemaakt van leveranciers die gespecialiseerd zijn in maatwerk. Dit vertaalt zich in creatievere ontwerpen en keukens/badkamers die perfect passen in de ruimte. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden die dit biedt.

Loop eens binnen in onze showroom of maak een afspraak en laat je verrassen door onze unieke creaties.

Eerlijk en transparant

Een nieuwe badkamer of keuken start altijd met:

  • Persoonlijk en uitgebreid advies
  • Duidelijke offerte/order
  • Transparante, eerlijke prijzen

Wij werken alles uit tot in detail, zodat jij weet wat wij wél doen en wat (nog) niet inbegrepen is. Geen verrassingen achteraf.

Prijs

Bij Tolkamp presenteren we jou meteen de verkoopprijs, inclusief alle kortingen. Wij geloven niet in zogenaamde super aanbiedingen en mega kortingen.We streven naar duidelijkheid, eerlijkheid en transparantie in onze prijsstellingen met de unieke vijf jaar volledige Tolkamp garantie.

We stellen onszelf de vraag: wie heeft er werkelijk voordeel bij het presenteren van offertes met onduidelijke prijzen? Ons antwoord is duidelijk: de klant staat bij ons centraal.

Montage

De montage van onze keukens houden we in eigen hand met ervaren enthousiaste Tolkamp monteurs. Zij kennen de filosofie van het bedrijf door en door (en zijn deels zelfs de filosofie van het bedrijf). Ze zijn uw directe aanspreekpunt tijdens de montage en doen ook zelf de oplevering van de keuken. En zijn net zo veel Tolkamp als de adviseur die u geholpen heeft.
Hoeveel anders dan een extern montage bedrijf dat er baat bij heeft uw keuken zo snel mogelijk te monteren.

Tevens maakt het ons flexibeler om extra service te bieden. Moet u bijvoorbeeld de wanden nog schilderen? Dan komen we zelfs gewoon een keer extra terug om de wasemkap achteraf op te hangen zodat u minder kans hebt op beschadigingen. U legt de vloer achteraf? Dan monteren wij de plinten pas als de vloer klaar is en krijgt u ze precies op maat. Dit is alleen zo aan te sturen met eigen monteurs. Als extra dienstverlening naar u. Onze filosofie: vanaf advies tot montage en service zijn we één Tolkamp team.

Persoonlijk design & maatwerk

“We bedienen onze klant zoals we zelf ook geadviseerd zouden willen worden” is één van onze uitgangspunten. Onze ontwerpers zoeken naar de meest praktische en mooiste oplossing, aangepast aan uw woon- en kookwensen. Dit is niet altijd de goedkoopste oplossing. Wel de meest waardevolle! Zoals een klant eens treffend omschreef:
“bij Tolkamp had ik voor het eerst het gevoel dat het míjn keuken ging worden. Niet een keuken….” Om dit persoonlijke design uit te werken hebben we gezocht naar een goede balans tussen maatwerk- en productie leveranciers. Dit maakt het ontwerpen flexibel. Ook hier is het onze adviseur die de kwaliteit van het ontwerp en advies bepaald. In mindere mate de materialen. Ons eigen team monteurs speelt uiteindelijk een zeer belangrijke rol. Zij hebben moeten de creativiteit van het persoonlijk design wel uit de vingers kunnen krijgen. Van vloeren leggen, plafond- en wandbetimmeringen tot aan de montage van maatwerk keukens.

Service

“De wijze waarop men omgaat men service legt de ziel van de onderneming bloot”. Onze filosofie is dat de service niet stopt na de montage. Dan begint de service pas. Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze klant 15 tot 20 jaar plezier heeft met haar keuken. En in deze lange periode zal er onderhoud gepleegd moeten worden. Om dit goed in de hand te houden servicen wij als Tolkamp zélf onze klanten. Korte lijnen en transparante afspraken blijft onze filosofie. Niet de verantwoordelijkheid afschuiven naar een fabrikant. Lees verder op de website hoe serieus wij deze service nemen

Medewerkers

Dit is dé meerwaarde van ons bedrijf. De medewerkers maken het bedrijf, niet de materialen. Natuurlijk werken we met een goede kwaliteit kasten, werkbladen en apparatuur. Maar het krijgt pas écht zijn waarde door het goede ontwerp, advies, montage en service. En daar is de kwaliteit en het enthousiasme van onze médewerkers bepalend. De adviseur die in het ontwerp net even een paar stappen verder denkt. De planner die net even flexibel rekening met u probeert te houden. De monteur die met u overlegt en ook zorgt dat alles na vertrek weer opgeruimd is.
En de servicemonteur die er voor zorgt dat u jarenlang plezierig kunt koken en wonen. Vandaar dat we met álle medewerkers 5 keer per jaar een avond brainstormen over wat we als Tolkamp doen, wat we willen uitstralen en waar we ons blijvend kunnen verbeteren. Het streven naar perfecte dienstverlening is onze filosofie een continu verbeter proces.