Maak je afspraak

Emma’s stage interieuradvies

Leuke en leerzame stage

Mijn naam is Emma de Ruijter en ik doe de opleiding interieuradviseur bij Aventus in Zutphen. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar en loop ik mijn 20 weken durende examenstage bij Tolkamp Keuken en Baddesign.

In een leuk en enthousiast team heb ik al veel mogen doen en veel mogen leren. Vanaf het meelopen met klant gesprekken tot het uitwerken van volledige tekeningen en offertes.

Vooral alle mogelijkheden die Tolkamp biedt aan maatwerk en creativiteit vind ik heel bijzonder. Het leukste aan mijn stage bij Tolkamp vind ik dat ik creatief bezig mag zijn met het tekenen van de meest creatieve keukens, bijkeukens en ander maatwerk. Zo kan je klanten echt verrassen met een ontwerp die naar hun wens is. 

“Al met al een erg leuke en leerzame stage!”