Maak je afspraak

Wave

Afzuigunits in frames die een volledig kookeiland overspannen. We houden van wit, maar zijn nog meer verliefd op matter dan mat zwart. Stoere lederen sleeves worden gecombineerd met glossy messing units. Wand modellen komen los van de muur en onze plafond units zijn ware verlichtingselementen.

Kwaliteitsmerk afzuigkappen

Wave is het kwaliteitsmerk afzuigkappen dat voorop loopt als het gaat om de
huidige trends. De hedendaagse ontwerpen in het Wave programma bieden een breed
scala aan mogelijkheden, passend in ieder keukenontwerp, waarbij de techniek niets te wensen overlaat. Hoogwaardige,
fluister zachtwerkende ventilatoren die op een geruisarme wijze de keuken vrij houden van geur en damp.
Dat zijn de afzuigkappen die Wave de veeleisende consument aanbiedt!

Wand model – Wave

Na het succes van eerdere eilandmodellen, hebben de ontwerpers van Wave de gedachtelijn doorgetrokken in het design van de wandmodellen 1610, 1611, 1617 en 1109. De modellen hebben geen verbinding met het plafond. De 1611 en 1109 lijken zelfs geen verbinding te hebben met de wand.

De afzuigkap voegt zich hierdoor als een natuurlijk element aan de overige meubelstukken in de keuken. Sfeervolle verlichting, kleuren materiaal combinaties en de verfijnde afwerking maken de afzuigkap tot een eyecatcher.

Eiland model – Wave

De eiland modellen hangen aan stalen draden en spindels waardoor ze nauwelijks verbinding met het plafond maken. De basisvormen zijn eenvoudig en de afwerking verfijnd. De verlichting is warm en sfeervol. Er wordt gespeeld met verschillende kleuren en materialen waaronder koper en leder. De esthetische pluspunten zorgen ervoor dat deze modellen een lust voor het oog zijn en een welkome aanvulling in iedere moderne keuken.

Zonder techniek heeft het ontwerp voor Wave geen waarde. De krachtige zuiverende werking van het plasmafilter in deze modellen en de ideale positie boven de kookplaat zorgen voor een maximale afzuigcapaciteit.

Advies afspraak

Wil je meer weten over de producten van Novy? Of een demonstratie in onze showroom? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.