Maak je afspraak

Nieuw in ons Tolkamp team: Femke van der Werf

Nieuw in ons Tolkamp team: Femke van der Werf

Ze stelt zich hier graag even aan u voor:
“Vanuit mijn opleiding als bloemiste ben ik via de reiswereld in de wereld van de keukens gerold. Creativiteit en omgang met klanten is altijd al mijn passie geweest. Mijn eerste ervaring in de verkoop van keukens was bij een groot bedrijf. Veel standaardkeukens en weinig ruimte voor creativiteit. Bij mijn vorige werkgever stond de klant zeker niet centraal. Wat een verschil met de manier waarop Tolkamp het aanpakt!
Telkens wordt de klant weer verrast door goede adviezen en met bijzondere ontwerpen. Ik keek (en kijk af en toe nu nog) mijn ogen uit bij de vele maatwerkmogelijkheden. Onvoorstelbaar.
Ik zit hier helemaal op mijn plek en hoop u graag in onze showroom te mogen begroeten.”