Maak je afspraak

Nieuw kooktheater

Kooktheater op de schop

Komende weken gaan het kooktheater bij Tolkamp op de schop. Het huidige kooktheater maakt plaats voor een spectaculair nieuw ontwerp. Met daarin onder andere notenhouten fronten met een subtiel reliëf, een waanzinnig mooi kwartsiet werkblad en hele bijzondere glaskasten.‘Alleen door de vele maatwerk mogelijkheden van Keller is zo’n bijzonder ontwerp te realiseren’, verteld Erik Grevers, directeur van Tolkamp. ‘bij de meeste keukenmerken zijn de mogelijkheden beperkt en kun je zo’n ontwerp niet realiseren.

Designer Debora Jongedijk is verantwoordelijk voor deze creatieve uitspatting’ verteld Erik met enige trots. ‘Aangevuld met onze eigen monteurs die de skills hebben om dit kunstwerk te monteren en strak af te werken. In dit kooktheater gaan we weer de stoom– en andere demo’s geven voor onze Tolkamp klanten’. De afwerking wordt een zwart Plameco plafond met een geweldig mooi lichtplan. Echt heel apart. De vloer krijgt tegels van 120x120cm! en de nieuwste ‘houten’ tegel uit de collectie van Grespania.

Nog even geduld….

Nog even geduld hebben en dan is ie te bewonderen. ‘De huidige keuken is geschonken aan een plaatselijke sportvereniging voor de kantine, wel zo duurzaam en erg leuk om te doen’ besluit Grevers.  

Kooktheater in beeld

Via ons 3D teken programma kunnen we foto realistische 3D ontwerpen maken. Dit geeft ons en de klant een goed beeld van de nieuwe situatie.