Maak je afspraak

Eric en Luciënne

Aantrekkelijke showroom

Eric en Luciënne werden overtuigd om bij Tolkamp een keuken te kopen door de positieve ervaringen van familieleden en de aantrekkelijke uitstraling van de showroom.

Ze waren zeer tevreden over het proces met de verkoper, die duidelijke antwoorden gaf op hun vragen, goed inspeelde op hun wensen en waardevol advies gaf. Door verschillende opties en mogelijkheden te bespreken, konden ze uiteindelijk tot goede keuzes komen.

Miele apparatuur

De keuken is uitgerust met vijf Miele apparaten, waaronder een Miele stoomoven. Een stoomoven zorgt voor een gezonde bereiding van gerechten, aangezien stomen steeds populairder wordt vanwege de voordelen. Het natuurlijke aroma van de ingrediënten wordt versterkt, terwijl kleur en vitamines behouden blijven.

De keuken heeft een luxe en strakke uitstraling. Eric en Luciënne zijn erg blij met het eindresultaat.

“Onze keuken bevalt uitstekend en is volledig naar onze eigen smaak en wensen ingericht! Elke dag genieten we weer van deze prachtige keuken. Het grote en schitterende werkblad, alle moderne apparatuur, de uitstraling van de keuken – alles bij elkaar vormt een perfect geheel.”

Een kijkje in de keuken van…