Maak je afspraak

Familie Bos

Chique en sfeervol

Na een aantal bezoeken aan verschillende keukenzaken viel de familie Bos hier vooral voor de luxe en gezellige sfeer. Samen met een van onze verkopers zijn ze deskundig begeleid naar het uiteindelijke resultaat.

Het ruime eiland en het werkblad met een brede randafwerking trekken meteen de aandacht. Boven het werkblad hangt een afzuiging van Wave in de kleur messing, dit is gelijk ook de verlichting voor boven het werkblad. Wave wil er met hun afzuigkappen voor zorgen dat het een allure geeft die past bij de hedendaagse keuken.

Het eiland is voorzien van een Miele inductiekookplaat met volledige inductie rondom, wat maximale flexibiliteit biedt. De intelligente pandetectie detecteert waar de pan wordt geplaatst, hoe groot de pan is en verwarmt dan alleen die plek. ‘We hebben meer dan genoeg opbergruimte door de vele lades en de apparatuur zit op goede werkbare hoogte.’

Dankzij het eiland en de ingebouwde kastenwand biedt de keuken volop opbergruimte. Bovendien heeft de kastenwand een nis gecreëerd bij het zitgedeelte, perfect voor decoratieve accessoires. De zorgvuldige selectie van kleuren en materialen geeft de keuken een chique en sfeervolle uitstraling.

‘Wij en onze kinderen genieten erg van onze keuken en zijn er heel blij mee!’

Een kijkje in de keuken van…