Maak je afspraak

Familie Kasten

  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto
  • carousel-foto

‘Alles klopt aan onze keuken: de belijning, de uitstraling en de indeling. We genieten er dagelijks van. We zijn zeer tevreden over Tolkamp Keukens in Winterswijk’, zeggen Jochem en Jacqueline.

Net als bij hun vorige keuken die ze bij Tolkamp Keukens kochten, heeft de familie Kasten ook nu niets dan lof over de samenwerking met Wim te Riet van Tolkamp Keukens. ‘Hij was betrokken, wist precies wat onze wensen waren en vertaalde die in een uitstekend ontwerp. Ik wilde onder meer twee afwasmachines en een grote wijnkoeler. Dat is gelukt en alles staat precies op de goede plek’, vertelt Jacqueline.

Kookeiland
Wat Jochem en Jacqueline het mooiste aan de keuken vinden? ‘Het kookeiland is strak en modern, bijna futuristisch door de belijning en belichting. De verlichting is sowieso in deze ruimte heel mooi aangebracht; met een stoere kap boven het kookeiland, die de rechte lijnen benadrukt. Verder loopt het keukenblad als het ware door in de wasbak door gebruik van dezelfde materialen, wat heel stijlvol is. Ten slotte is de keuken een prachtig onderdeel van het interieur geworden, mooi geïntegreerd, als een fraai meubelstuk’, zegt Jacqueline.

Woonkeuken
De moderne keuken is tevens een gezellige woonkeuken. Barkrukken maken het makkelijk voor Jochem en hun zoon (17) om even aan te schuiven als Jacqueline aan het koken is. ‘Ook met vrienden en familie is er vanuit de keuken altijd fijn contact als ik het aan het koken ben. Dat is erg prettig’, geeft Jacqueline aan. Ze vult aan: ‘Ik kook nu eenmaal graag, hoewel ik geen keukenexpert ben. Ik ben vooral gek op Italiaanse pasta’s, dus die komen nog weleens op tafel.’

Uitstekende apparatuur
Bij het kokkerellen maakt Jacqueline graag gebruik van uitstekende keukenapparatuur, zoals de combi-stoomoven, magnetron en inductiekookplaat. ‘We hadden eerder een inductiekookplaat en vervolgens een gasfornuis. Ik ben erg blij dat we weer op inductie kunnen koken. Het gaat sneller dan op gas en de kookplaat is makkelijk schoon te maken. Bovendien is inductie duurzamer.’ Kortom, de keuken is in alle opzichten een aanwinst. ‘We zijn er enorm blij mee’, besluit Jacqueline.