Maak je afspraak

Tom & Cindy’s keuken

Strakke sfeervolle woonkeuken

Tom en Cindy hadden een aangenaam eerste gesprek. Er werd goed naar hen geluisterd en er ontstonden creatieve ideeën. Ze verlieten de showroom met een goed gevoel. Voor Cindy was het wel even slikken dat er niet onderhandeld kon worden over de prijs. Tolkamp verkoopt op een andere manier, de prijs is direct eerlijk. Uiteindelijk gaf de kwaliteit en de goede service Tom en Cindy voldoende vertrouwen om hun droomkeuken te laten realiseren door Tolkamp.

‘Het plaatsen van de keuken ging overigens vlekkeloos. Bij het inmeten kwam de monteur zelfs nog met wat goede tips, die we gelijk hebben doorgevoerd.’

Door de keuze van materiaal, verlichting, kleur en decoratie ontstaat een sfeervol geheel. De zitgedeelten zijn echt onderdeel van de keuken geworden. Vooral het zitgedeelte bij het kookeiland is een ideale plek om samen te genieten van een ontspannen kopje koffie.

De Bora kookplaat en het bruisende water uit de Quooker zijn erg gewild bij Tom & Cindy maar ook gasten kunnen dit waarderen.

De keuken verlengen

Tom en Cindy hebben ons een tijd later opnieuw benaderd voor het verlengen van hun keuken. Door in het tussenstuk dezelfde kasten te laten plaatsen als in de keuken. Zo is een mooie werkplek onstaan met veel bergruimte.

‘Het totaalplaatje klopt voor ons, we zijn meer dan gelukkig met het uiteindelijke resultaat!’

Binnenkijken bij ….