Maak je afspraak

Keuken inspiratie

Creëren en strepen

Het uitzoeken en ontwerpen van een keuken is een kwestie van creëren en strepen. Waar valt je oog op en wat spreekt je enorm aan? Wat vind je minder of gewoon niet mooi? Zonder dat je het door hebt, ben je voor jezelf een ‘moodboard’ aan het maken. Een collectie van sferen, kleuren, artikelen en ontwerpen die je aanspreken en die je graag terug ziet.

Elke keuken iets bijzonders

Bij Tolkamp maken we van elke keuken iets bijzonders. Geen keuken is het zelfde en elk ontwerp is steeds weer aangepast aan jouw woonwensen, leefstijl en smaak. Maak direct een afspraak en maak een start met de inspiratie en creatie van jouw droomkeuken.

Tip: kopieer de inspiratiefoto’s die je aanspreken (en zet ze in een map). En neem ze vooral mee bij je eerste intakegesprek bij Tolkamp, zodat we samen de wensen kunnen doornemen. Je kunt ook foto’s meesturen bij het afspraken formulier zodat we ons nog beter kunnen voorbereiden op de afspraak.

Van slopen tot koken

Een mooi en passend ontwerp is slechts het begin van het proces. Installatie, montage en nazorg zijn minstens zo belangrijk. Omdat wij er zeker van willen zijn dat een ontwerp succesvol wordt uitgevoerd, hebben wij eigen monteurs. Wij werken vanuit kwaliteitsoogpunt en niet uit tijdsnood.

Montage

Daarnaast zijn onze vakmensen niet alleen goed in keukens, maar ook in timmer­, tegel­ of sloopwerk. Ook na montage zijn wij uw aanspreekpunt. Service aan keuken en apparatuur kan gewoon aan ons gemeld worden; dat hoeft niet via aparte leveranciers of belcentrales. Vervolgens zorgt onze servicemonteur ervoor dat er een passende oplossing wordt gevonden.